King Stoffering en Advies

Voor Theater en Standbouw

Theaterinrichting

Theaterinrichting

Ik adviseer u op locatie in ontwerp en uitvoering. Door de jarenlange ervaring kan ik u een pasklare oplossing bieden voor ieder formaat toneel in theaters, schouwburgen, culturele centra, dorpshuizen, scholen met toneelfuncties, vergader- en congrescentra, muziek- en dansscholen, foto- en filmstudio’s en expositiehallen. Door te luisteren naar uw wensen en gestelde doelen zorg ik voor overzicht en eventuele uitvoering van hetgeen u voor ogen heeft. Hierbij hou ik gedegen rekening met alle gestelde eisen inzake de veiligheid.  

De textiel die voor de inrichting wordt gebruikt voldoet aan alle gestelde brandveiligheidseisen zoals DIN4102B1 en M1. Stoffen zoals Velours, Molton (Verdu) en Wol worden met certificaat geleverd en zijn fabrieksmatig vlamwerend geïmpregneerd.

Bovendien zijn diverse stoffen ook leverbaar in Trevira CS.

Er wordt met uiterste zorg en precisie gewerkt bij de vervaardiging van de doeken. Montage en zover nodig het ter plaatse afzomen van de doeken garandeert maatwerk.

Vanzelfsprekend biedt ik u ook een verscheidenheid aan ophangmogelijkheden.

Wilt u informatie over de materialen of zoekt u iets speciaals? Vul dan het aanvraagformulier  in waarna ik zo snel mogelijk contact met u opneem.